Tratament pentru VIN - Tannisol

Tratament pentru VIN - Tannisol

PREȚ: 5.00 LEI / buc4.00 LEI / buc

Opinia clienților:
(0)
0 recenzii | Spune-ţi opinia

Stoc epuizat

Cod produs: S259RNNGC

Ambalare cu atenție

Livrare la domiciliu

Ai nevoie de ajutor? 0772256341

Calitate și garanție

Tratament pentru VIN - Tannisol

Tannisol este un produs original dezvoltat de Cantina-Enartis, special conceput pentru prevenirea și tratarea defectelor din vin sau must.

Prezentat sub formă de praf alb-bej, ambalat individual în plicuri de 10 grame, Tannisol emană un discret miros de sulf, fiind rezultatul unei proceduri unice de fabricație.

Funcțiile sale cuprind prevenirea și corectarea casării vinurilor și a altor defecte, protejarea împotriva oxidării, menținerea clarității și limpezimii, inclusiv pentru vinurile filtrate. Tannisol se distinge mai ales în cazul vinurilor cu conținut redus de alcool și aciditate scăzută. De asemenea, este eficient în conservarea vinului în recipiente parțial umplute.

Un alt rol important al Tannisol-ului constă în calitatea sa de tratament antioxidativ pentru musturile care urmează să fie fermentate cu drojdii selecționate. În acest caz, tableta poate fi fărâmițată și dizolvată într-o cantitate redusă de must.

Tannisol intervine eficient pentru a corecta vinurile afectate de probleme precum casarea sau oxidarea, restabilind proprietățile organoleptice inițiale ale vinului.

Dozajul recomandat este următorul:

  • 10 grame/100 litri pentru musturi sau vinuri liniștite, în scopuri de condiționare.
  • 20 grame/100 litri pentru vinuri semidulci și dulci.
  • 20 grame/100 litri în scopuri curative de tratament.

Modul de aplicare este simplu:

  • Adăugați întregul plic pentru acțiune treptată (în scop preventiv) sau dizolvați într-o cantitate mică de must/vin pentru un efect imediat.

0

0 recenzii

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului