Pompă manuală de stropit cu capacitate de 3 litri

Pompă manuală de stropit cu capacitate de 3 litri

PREȚ: 30.00 LEI25.00 LEI

Opinia clienților:
(0)
0 recenzii | Spune-ţi opinia

Stoc epuizat

Cod produs: P153DZVUO

Ambalare cu atenție

Livrare la domiciliu

Ai nevoie de ajutor? 0772256341

Calitate și garanție

Pompă manuală de stropit cu capacitate de 3 litri

Pompa de Stropit manuală cu capacitate de 3 litri, disponibilă pe www.agromedic.ro, este partenerul ideal pentru orice pasionat de grădinărit care deține o grădină de mici dimensiuni. Cu un design ergonomic și funcțional, această pompa de stropit oferă o modalitate simplă și eficientă de a proteja și hrăni plantele și legumele tale.

Cu o capacitate de 3 litri, pompa de stropit permite o cantitate suficientă de lichid pentru a acoperi întreaga grădină, asigurând că plantele vor primi hrana și protecția de care au nevoie pentru a se dezvolta sănătos. Este ușor de manevrat și poate fi utilizată atât în spații deschise, cât și în zone mai înguste, datorită dimensiunii și greutății sale reduse.

Calitatea construcției asigură durabilitate și rezistență, astfel încât pompa de stropit va fi un partener de încredere în grădina ta pentru mulți ani de acum înainte. Mânerul confortabil și rezistent face ca acțiunea de stropire să fie una plăcută și fără efort excesiv.

Această pompa de stropit manuală este perfectă pentru a aplica îngrășăminte, insecticide sau fungicide în mod precis și uniform, asigurând că toate plantele beneficiază de tratamentul necesar pentru a se menține sănătoase și a produce recolte bogate. În plus, datorită caracteristicilor sale practice, poți ajusta fluxul de lichid în funcție de necesități, astfel încât să economisești timp și substanțe active.

Indiferent dacă ești un grădinar amator sau un profesionist pasionat, pompa de stropit de la www.agromedic.ro va deveni rapid un instrument indispensabil în rutina ta de îngrijire a grădinii. Ușor de utilizat și eficientă, această pompă îți oferă controlul deplin asupra protecției și dezvoltării plantelor, asigurându-ți o grădină sănătoasă și plină de viață.

0

0 recenzii

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului