Mastic cicatrizant pentru protecția pomilor după tăiere sau altoire

Mastic cicatrizant pentru protecția pomilor după tăiere sau altoire

PREȚ: 35.00 LEI30.00 LEI

Opinia clienților:
(0)
0 recenzii | Spune-ţi opinia

Stoc epuizat

Cod produs: L438DEJUB

Ambalare cu atenție

Livrare la domiciliu

Ai nevoie de ajutor? 0772256341

Calitate și garanție

Protecția Pomilor După Tăiere

După tăiere, pomii fructiferi sunt vulnerabili la infecții și boli. Este esențial să aplicăm un mastic cicatrizant pentru a proteja zona expusă. Un produs recomandat pentru această scop este Homevo Mastic Cicatrizant.

Homevo Mastic Cicatrizant este un produs igienizant, un mastic cu rol protejant al pomilor, arbuștilor de bacterii şi boli cauzate de tăieri, altoiri sau acțiuni mecanice. Este uşor de aplicat şi oferă o protecţie îndelungată. Datorită conţinutului de cupru, se comportă ca un plasture igienizant care împiedică pătrunderea fungilor, a bacteriilor prin zona expusă în urma tăierilor sau altoirilor.

În concluzie, altoirea și tăierea pomilor fructiferi sunt două practici esențiale pentru obținerea unei grădini sănătoase și prolifică. Cu unelte adecvate și tehnici corecte, putem să ne bucurăm de recolte bogate și sănătoase. Protejarea pomilor după tăiere cu ajutorul unui mastic cicatrizant precum Homevo este o modalitate eficientă de a asigura că aceștia rămân sănătoși și viguroși în sezoanele următoare.

0

0 recenzii

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului