Granule pentru alungarea Cârtițelor

Granule pentru alungarea Cârtițelor

PREȚ: 15.00 LEI12.00 LEI

Opinia clienților:
(0)
0 recenzii | Spune-ţi opinia

Stoc epuizat

Cod produs: K115UQIAM

Ambalare cu atenție

Livrare la domiciliu

Ai nevoie de ajutor? 0772256341

Calitate și garanție

Granule pentru alungarea Cârtițelor 

Este un produs granular, 100% natural folosit pentru a îndepărta cârtițele. Produsul nu omoară și nu rănește cârtițele, acestea fiind protejate de lege, având doar un efect de îndepărtare.

Homevo cârtițe 50gr - 100% natural

Mod de folosire: la mușuroaiele proaspăt apărute, se îndepărtează pământul de deasupra iar în galeriile expuse se introduce echivalentul a 2-3 linguri de produs, după care se adaugă 2 L de apă și se astupă galeriile. Se recomandă a se administra în toate mușuroaiele apărute.

Cum să alungi cârtițele din grădină într-un mod uman și sigur?

Dacă ești un grădinar cu vechime, cu siguranță te-ai confruntat cu problema grădinii dezgropate și a găurilor lăsate de cârtițe. În loc să recurgi la măsuri extreme și la utilizarea de substanțe chimice dăunătoare, există modalități mai umane de a alunga cârtițele din grădina ta. Iată câteva metode pe care le poți folosi: O metodă de a alunga cârtițele este de a le umple tunelurile cu apă. Deși această metodă necesită efort și resurse, efectul nu este garantat 100%, deoarece cârtițele se pot refugia în bifurcațiile la care nu ajunge apa și pot continua să-și extindă teritoriul. De asemenea, cârtițele sunt oarbe, dar au un puternic simț al mirosului. Poți folosi granule Homevo pentru a elimina cârtițele din gradina ta.

0

0 recenzii

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului