Capcane pentru șoareci și șobolani cu lipici

Capcane pentru șoareci și  șobolani cu lipici

PREȚ: 8.00 LEI6.50 LEI

Opinia clienților:
(0)
0 recenzii | Spune-ţi opinia

Stoc epuizat

Cod produs: T409XNLBH

Ambalare cu atenție

Livrare la domiciliu

Ai nevoie de ajutor? 0772256341

Calitate și garanție

Dorim să vă prezentăm o soluție sigură și eficientă pentru controlul rozătoarelor și insectelor - Capcana Autoadezivă Non-Toxică. Este un produs inovator care vă ajută să scăpați de șoareci, șobolani și insecte într-un mod igienic și prietenos cu mediul. Cu o formulă bazată pe adeziv de calitate superioară, această capcană este un instrument de încredere în lupta dvs. împotriva invadatorilor nedoriti.

Beneficii principale:

  1. Control non-toxic: Capcana autoadezivă nu folosește substanțe chimice toxice, făcând-o o opțiune sigură pentru întreaga familie și pentru mediul înconjurător.

  2. Ușor de utilizat: Produsul vine pregătit pentru utilizare imediată. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți coperțile și să așezați capcanele în locurile frecventate de șoareci sau să le rupeți în bucăți mai mici pentru a acoperi o zonă mai mare.

  3. Eficientă: Adezivul de calitate superioară asigură o prindere sigură a rozătoarelor și insectelor, prevenindu-le să scape sau să se elibereze.

Mod de folosire:

  1. Deschideți capcana: Scoateți cu grijă capcana din ambalajul său și deschideți coperțile pentru a dezvălui adezivul.

  2. Poziționați capcana: Așezați capcana în locurile frecventate de șoareci sau șobolani. Dacă doriți să acoperiți o zonă mai mare, puteți rupe capcana în bucăți mai mici și să le plasați în locurile potrivite.

  3. Verificați și înlocuiți: Verificați capcanele în mod regulat și înlocuiți-le atunci când sunt pline cu rozătoare sau insecte. Pentru eliminarea lor, puteți arunca capcana împreună cu conținutul ei, asigurându-vă că nu mai reprezintă o amenințare.

Dacă doriți să scăpați de rozătoare și insecte într-un mod sigur și igienic, Capcana Autoadezivă Non-Toxică este alegerea perfectă. Nu vă mai faceți griji cu privire la substanțe chimice periculoase sau la manipularea neplăcută a rozătoarelor capturate. Alegeți capcana noastră și beneficiați de o soluție de control a rozătoarelor care vă aduce liniște și confort în locuința sau în spațiul dvs. de afaceri.

0

0 recenzii

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului