Primul tratament la pomii fructiferi se aplică după tăieri

Primul tratament la pomii fructiferi se aplică după tăieri

Primul Tratament Post-Tăiere la Pomi: Ghid Detaliat și Recomandări Agromedic.ro pentru Utilizarea Eficientă a Produselor Cuprice.

În articolul de mai jos, descoperă importanța primului tratament aplicat la pomii fructiferi după taieri și recomandările specialistilor de la Agromedic.ro pentru a obține rezultate optime. Află cum să utilizezi produsele pe bază de cupru, precum Champ 77 și Zeama bordeleza, într-un mod eficient pentru a promova sănătatea pomilor și pentru a preveni boli comune.

Primul Tratament și Taierile: În lunile de iarnă, taierile pomilor fructiferi sunt esențiale pentru a le menține viguroși și pentru a stimula producția de fructe. Recomandarea experților este să efectuezi aceste taieri în perioada februarie, când temperaturile sunt peste 5 grade Celsius și nu există riscul înghețului nocturn. Evită zilele cu precipitații pentru a asigura o aplicare eficientă a soluțiilor de tratament.

Produsele Recomandate: Champ 77 și Zeama Bordeleza: Agromedic.ro recomandă două produse de încredere pentru acest prim tratament: Champ 77 și Zeama bordeleza. Ambele produse sunt pe bază de cupru și sunt eficiente în prevenirea bolilor și în protejarea pomilor de diverse afecțiuni.

Diferențele dintre Champ 77 și Zeama bordeleza: Deși compoziția lor poate varia, Champ 77 și Zeama bordeleza îndeplinesc același scop esențial: protejarea și fortificarea pomilor fructiferi. Diferențele în compoziție nu influențează rezultatele, ambii fiind eficienți în tratarea și prevenirea bolilor.

Pachet UNIVERSAL cu tratamente pomi fructiferi livadă mixtă 2024

Condiții Optime de Aplicare: Pentru o aplicare eficientă a soluțiilor cuprice, alege zilele cu temperaturi peste 5 grade Celsius, evitând precipitațiile care ar putea spăla soluția. Asigură-te că soluția este aplicată uniform pe toate părțile pomilor pentru o protecție completă.

Concluzie: Primul tratament aplicat la pomii fructiferi după taieri este crucial pentru sănătatea și productivitatea acestora. Cu recomandările potrivite și produsele adecvate, precum Champ 77 și Zeama bordeleza de la Agromedic.ro, vei asigura o protecție optimă împotriva bolilor și vei contribui la obținerea unei recolte sănătoase și abundente.


Lasă o părere