Azosulf Uree Tip MIF (RO Îngrăşământ)

Azosulf Uree Tip MIF (RO Îngrăşământ)

PREȚ: 30.00 LEI25.00 LEI

Opinia clienților:
(0)
0 recenzii | Spune-ţi opinia

Stoc epuizat

Cod produs: C503EQGHV

Ambalare cu atenție

Livrare la domiciliu

Ai nevoie de ajutor? 0772256341

Calitate și garanție

Uree Tip MIF (RO Îngrăşământ)

Azosulf Uree Tip MIF (RO Îngrășământ) este un îngrășământ granulat destinat fertilizării faziale de toamnă și iarnă pentru culturile de rapiță și grâu. Se poate aplica cu o doză de 100 kg/ha în toamnă și 100-150 kg/ha în iarnă, contribuind la metabolismul vegetal și activitatea celulară.

Deficiența de sulf se manifestă prin îngălbenirea plantelor, iar Azosulf Uree asigură o doză optimă de sulf pentru rapiță și cereale. Sulful din compoziție ajută la reglarea pH-ului și protejează împotriva bolilor foliare și a acarienilor.

Azosulf Uree poate fi utilizat sub formă de soluție, cu doza de 15-20 kg/1000 litri soluție pentru tratamente foliare. Sulful organic peliculizează granulele de uree, întârziind solubilizarea și permitând o absorbție mai eficientă de către rădăcini.

Produsul conține microelemente precum Carbon 8%, Cupru 1%, Sulf solubil 0.6%, Azot 3%, având beneficii în sporirea producției și protejarea plantelor.

Soluția Cuprică Anti îngheț Tip MIF, aditiv folosit în rețetele fitosanitare, oferă protecție la temperaturi scăzute, având proporții recomandate pentru diferite grade de rezistență. Materiile prime biodegradabile din compoziție nu afectează dezvoltarea plantelor și sunt compatibile cu alte produse agricole.

Produsul este testat pentru omologare ca îngrășământ cu rezistență la temperaturi scăzute, evidențiind importanța microelementelor în dezvoltarea plantelor și protejarea acestora.

0

0 recenzii

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului